BEZLEPKOVÝ KŘUPAVÝ CHLÉB

 

Chcete ochutnat ten nejkřupavější chléb? Knäckebrot se svou jemnou chutí je lehkou, voňavou alternativou normálního chleba a pečiva.

Skvělý je k zakousnutí jen tak samotný, ale výborně se hodí také jako doplněk ke sladkým i slaným pokrmům, jako nejrůznější dipy, polevy či pomazánky.

 

Tato lahůdka z ovesné a rýžové mouky je samozřejmě bezlepková, ale také nízkotučná a velice výživná díky vysokému obsahu vlákniny.

 

Za svůj původ vděčí vynalézavosti Skandinávců (konkrétně Švédů).

Vzhledem ke krátkému létu a krátkému období zrání Seveřané postupně vyvinuli originální postupy pro co nejdelší zachování úrody. Třeba tím, že během pečení záměrně odstranili velké množství vlhkosti a získali tak tvrdý a křupavý chléb, který se dal skladovat i několik měsíců! A to bez rizika plísně.

 

Tak neváhejte tento malý "zázrak" ochutnat.

 

 

SLOŽENÍ:

bezlepková ovesná mouka 23 %, rýžová mouka, rýžová krupice, bramborový škrob, kukuřičný škrob, slunečnicový olej, ovesné vločky bez lepku 4 %, pekařské droždí, cukr, vláknina z cukrové řepy, zahušťovadlo: karboxymethylcelulóza, guma guar; invertní cukr, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; jodizovaná sůl, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu 20 mg/ kg)

BEZ LAKTÓZY a MLÉKA

BEZ VAJEC 

BEZ PŠENICE  

 

Může obsahovat stopy sezamu, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sezamové výrobky.

Výrobek není vhodný ke konzumaci v případě alergie na bílkovinu avenin.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

 

 

 

Výrobce:

Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy

160030

Parametry

energeticka_hodnota_kj
1610,000000
energeticka_hodnota_kcal
382,000000
tuky
8,400000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny
1,200000
sacharidy
66,000000
z_toho_cukry
1,700000
bílkoviny
7,000000
sůl
2,100000
vláknina
6,400000

Specifické reference

ean13
8008698034125