Bezlepková pizza - polotovar. Na korpus si přidejte ingredience dle vlastní chuti, rozehřejte troubu na 210 °C a pečte přibližně 8-10 min.
VÍCEZRNNÝ BEZLEPKOVÝ TOUSTOVÝ CHLÉB
Směs rýžové mouky, prosa, přírodní vlákniny a quinoy spolu se slunečnicovými a lněnými semínky dělá z Maestro Cereale opravdu mistrovské dílo! Jeho výtečnou chuť jistě ocení každý s citlivostí na lepek, stejně tak jako vegani.
Klasika mezi toustovými chleby se hodí ke snídani, stejně dobře jako ke svačině či k večeři. Vyberte oblohu dle vlastní chuti, třeba zkuste začít den s marmeládou či medem a zakončit jej delikátně s plátky sýra a šunky.
Nakrájený (10 ks) a zabalený chléb se rovněž skvěle hodí na výlety i delší cesty.
Zkonzumovat ho můžete přímo, nebo pokud máte rádi křupavější chuť, upečte jej v troubě nebo toustovači.
Nezapomeňte ochutnat také světlý Maestro Classic a vynikající kváskový Maestro Vital!
SLOŽENÍ:
voda, kukuřičný škrob, kváskové těsto 14 % (rýžová mouka, voda), rýžový škrob, rostlinná vláknina (psyllium), rýžový sirup, slunečnicový olej, sójové vločky, slunečnicové semena 2,1 %, prosná mouka 2 %, lněná semínka 1,9 %, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; mouka z quinoi 1,3 %, pekařské droždí, rýžová mouka 1,3 %, sójová bílkovina, sójové otruby, jodidová sůl, semena máku 0,6 %, semena chia 0,6 %, med
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY a MLÉKA
BEZ VAJEC
BEZ PŠENICE
Může obsahovat stopy lupiny (vlčího bobu), sezamu a hořčice, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření balení opět uzavřete a chléb zkonzumujte do 24 hodin nebo přímo zamrazte.
Chléb má kratší dobu trvanlivosti.
Výrobce:
Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy
Parametry
Specifické reference