Jogurtové kroužky spolu s výraznou kakavou polevou a kokosem v posypových perličkách vytváří opravdu jedinečnou výraznou kombinaci chutí. Ideální svačinka.
Mix it mouka universal 1kg Schar bez lepku 3008
BEZLEPKOVÁ UNIVERZÁLNÍ MOUKA PRO VŠESTRANNÉ VYUŽITÍ
Tato bezlepková mouka je skvělým pomocníkem při pečení chleba i jakýchkoli dalších pochutin z kynutého těsta. Její všestranné využití v kuchyni jistě oceníte.
Mix it universal je vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin, takže se skvěle hodí pro každého, kdo má alergii na lepek a stejně dobře i pro bezlepkové diety.
Kromě této nabízí značka Schär i další sypké bezlepkové směsi pro přípravu pečiva.
Máte rádi dezerty? Bezlepková směs Mix C se výborně hodí na pečení všech sladkých specialit: palačinek, lívanců, omelet, buchet a dalších dezertů a moučníků. Pokud raději než zákusky pečete chléb, vyzkoušejte mouku Mix B na pečení světlého chleba, rohlíků a dalších dobrot z kynutého těsta. Jestli si místo světlého pečiva chcete naopak upéct tmavý cereální chléb s vysokým obsahem vlákniny, určitě sáhněte po mouce Mix it Dunkel Rustico!
A pokud plánujete k nedělnímu obědu připravit řízky, k jejich obalování jistě dobře využijete bezlepkovou strouhanku Paniermehl.
SLOŽENÍ:
kukuřičný škrob, rýžová mouka, sorghum mouka, rýžový škrob, dextróza, rostlinná vláknina (psyllium), hrachová bílkovina, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza; sůl
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC, SÓJI a PŠENICE
Může obsahovat sóju, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sojové výrobky.
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
ZKUSTE SI DOMA UPÉCT VLÁČNÝ BÍLÝ CHLÉB!
Smíchejte 250 g mouky "Mix it!", 4 g pekařského droždí a 1 čajovou lžičku jedlé soli.
Dobře promíchejte, pomalu přidávejte 200 ml vlažné pitné vody, pak přidejte 1 lžíci slunečnicového oleje a vše dobře promíchejte vařečkou.
Následně chléb vložte do vymazané a vysypané formy na pečení, nechte těsto přikryté utěrkou přibližně 20 minut vykynout a poté pečte při teplotě 200°C asi 50 minut. Před krájením nechte chléb vychladnout.
Výrobce:
Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy
Parametry
- energeticka_hodnota_kj
- 1496,000000
- energeticka_hodnota_kcal
- 352,000000
- tuky
- 0,700000
- z_toho_nasycene_mastne_kyseliny
- 0,320000
- sacharidy
- 82,000000
- z_toho_cukry
- 3,000000
- bílkoviny
- 3,230000
- sůl
- 0,827500
- vláknina
- 1,690000
Specifické reference
- ean13
- 8008698013113