Neplněné bezlepkové dortové oplatky.
Mix B Bread mouka na chleba 1kg Schar bez lepku 3005
BEZLEPKOVÁ MOUKA NA CHLEBA, ROHLÍKY A KYNUTÉ TĚSTO
Mouka Mix B se výborně hodí na pečení různých druhů chleba, rohlíků, ale také dalších pečených dobrot z kynutého těsta.
Směs je vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin, takže se skvěle hodí pro každého, kdo má alergii na lepek i pro bezlepkové diety.
Kromě této nabízí značka Schär i další sypké bezlepkové směsi pro přípravu pečiva. Pokud rádi pečete moučníky a buchty, určitě vyzkoušejte speciální mouku na sladké pečivo, mouku mix C. Jestli si místo světlého pečiva chcete upéct naopak tmavý cereální chléb či rohlíky s vysokým obsahem vlákniny, určitě neopomeňte mouku Mix it Dunkel Rustico. A nakonec, pro všestranné pečení jistě dobře využijete mouku Mix it universal.
A pokud plánujete k nedělnímu obědu připravit řízky, k jejich obalování jistě dobře využijete bezlepkovou strouhanku Paniermehl.
SLOŽENÍ:
kukuřičný škrob, rýžová mouka, čočková mouka 3,6 %, přírodní rýžová mouka 3,8 %, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), dextróza, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza, jedlá sůl
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC A PŠENICE
Může obsahovat stopy sóji, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sojové výrobky.
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
TIP NA PŘÍPRAVU HRANATÉHO CHLEBA
Přísady:
500 g „Schär Mix B“, 10 g sušených kvasnic nebo 20 g čerstvých, 500 ml vlažné vody, 40 g oleje, 8 g soli.
Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu.
Příprava:
Mouku důkladně promícháte s vodou a olejem. Poté hnětete hnětačem na nejvyšší rychlost asi 5 minut tak, aby vzniklo hladké těsto. Pokud používáte čerstvé kvasnice, nejprve je rozpustíte ve vodě a poté přidáte do těsta. Nakonec přidáte sůl.
Těsto dáte do předem vymaštěné formy, přikryjete vlhkou utěrkou a necháte na teplém místě kynout tak dlouho, dokud nenabyde do dvojnásobného množství. Poté pečete v předehřáté troubě při teplotě 200°C asi 50 minut. Troubu neotvírejte.
Aby chléb dostal zlatohnědou kůrku, potřete povrch chleba rozšlehaným vejcem, mlékem nebo olejem. Po upečení nechte chléb vychladnout, poté ho můžete nakrájet.
Výrobce:
Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy
Parametry
- energeticka_hodnota_kj
- 1429,000000
- energeticka_hodnota_kcal
- 337,000000
- tuky
- 0,600000
- z_toho_nasycene_mastne_kyseliny
- 0,300000
- sacharidy
- 78,000000
- z_toho_cukry
- 2,600000
- bílkoviny
- 2,600000
- sůl
- 0,730000
- vláknina
- 4,100000
Specifické reference
- ean13
- 8008698004845