BEZLEPKOVÁ SMĚS NA LINECKÉ CUKROVÍ

 

Tato bezlepková sypká směs na přípravu lineckého cukroví je skvělým pomocníkem, když se blíží Vánoce!

Málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. A kromě vanilkových rohlíčků je nejoblíbenější českou stálicí vánočních svátků právě křehké cukroví z lineckého těsta!

 

Směs na linecké cukroví je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct a chutné cukroví je na světě! Pokud si tedy chcete zjednodušit práci a zároveň připravit "zdravější" vezi cukroví, která tolik nezatěžuje naše trávení, pak je bezlepková směs od značky Labeta tou správnou volbou!

 

Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.

 

Z vánočního cukroví Vám samozřejmě na stole nesmí chybět už výše zmíněné bezlepkové vanilinové rohlíčky ani perníčky

 

Z dalších sladkých pochutin od Labety si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffinymakovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb.

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřičná mouka, rýžová mouka, cukr, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza, zahušťovadlo: guma guar; sušený vaječný bílek

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

 

Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu.

 

 

PŘÍPRAVA:

Obsah sáčku vysypeme na vál, přidáme 100 g změklého másla a 1 vejce. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 2 hodiny odpočinout v lednici.

Pak těsto rozválíme na 0,5 cm silný plát a vykrajujeme různé tvary, které klademe na plech vyložený pečícím papírem.

Pečeme v troubě předehřáté na 160°C do zlatova po dobu cca 8-10 minut.

Po vychladnutí slepíme marmeládou nebo krémem a ozdobíme polevou. 

 

 

Výrobce:

Labeta, a.s. 

Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika

102687

Parametry

energeticka_hodnota_kj
1552,000000
Energetická hodnota v kcal
366,000000
energeticka_hodnota_kcal
366,000000
tuky
1,100000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny
0,200000
sacharidy
83,000000
z_toho_cukry
20,000000
bílkoviny
4,900000
sůl
0,020000
vláknina
2,100000

Specifické reference

ean13
8594009160800

16 dalších produktů ve stejné kategorii: