Chléb tmavý bez lepku 500g Labeta 538
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA TMAVÝ CHLÉB
Rádi pečete a hledáte prvotřídní čerstvost a kvalitu? Pak je speciální bezlepková směs na tmavý chléb pro vás tou správnou volbou. Příprava chleba je jednoduchá - stačí směs smíchat s vodou, nechat vykynout a upéct. A máte chutné pečivo ke snídani či k večeři!
Odměnou vám pak bude čerstvý zdravý vláčný křupavý chléb, který ze směsi vytvoříte. Dopřejte své rodině kvalitní čerstvé pečivo nejen na víkend a vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta. Je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná i pro celiatiky.
Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.
Kromě tmavého chleba si můžete vyzkoušet upéct také domácí bagetky nebo jiné druhy domácího bezlepkového chleba, který máme v těchto provedeních: dýňový, světlý a slunečnicový chléb. Jestli máte naopak chuť na sladký zákusek, můžete si upéct třeba bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy od Labety.
SLOŽENÍ:
bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, bramborové vločky (brambory 99 %, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, kurkuma), jedlá sůl, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), cukr, kmín, zahušťovadlo: guma guar; barvivo: amoniakový karamel, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová; rozmarýn
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY
Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu.
PŘÍPRAVA:
V míse smícháme oba sáčky a přidáme 430 – 470 ml vlažné vody.
Elektrickým hnětačem nebo vařečkou v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Výrobce:
Labeta, a.s.
Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika
Parametry
- energeticka_hodnota_kj
- 1430,000000
- Energetická hodnota v kcal
- 337,000000
- energeticka_hodnota_kcal
- 337,000000
- tuky
- 1,100000
- z_toho_nasycene_mastne_kyseliny
- 0,400000
- sacharidy
- 76,000000
- z_toho_cukry
- 1,700000
- bílkoviny
- 4,400000
- sůl
- 2,200000
- vláknina
- 2,800000
Specifické reference
- ean13
- 8594009163863