BEZLEPKOVÁ SMĚS NA TMAVÝ CHLÉB

 

Rádi pečete a hledáte prvotřídní čerstvost a kvalitu? Pak je speciální bezlepková směs na tmavý chléb pro vás tou správnou volbou. Příprava chleba je jednoduchá - stačí směs smíchat s vodou, nechat vykynout a upéct. A máte chutné pečivo ke snídani či k večeři!

Odměnou vám pak bude čerstvý zdravý vláčný křupavý chléb, který ze směsi vytvoříte. Dopřejte své rodině kvalitní čerstvé pečivo nejen na víkend a vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta. Je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná i pro celiatiky.

 

Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.

 

Kromě tmavého chleba si můžete vyzkoušet upéct také domácí bagetky nebo jiné druhy domácího bezlepkového chleba, který máme v těchto provedeních: dýňový, světlý a slunečnicový chléb. Jestli máte naopak chuť na sladký zákusek, můžete si upéct třeba bábovku, klasické i kakaové muffinyperník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy od Labety.

 

 

SLOŽENÍ:

bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, bramborové vločky (brambory 99 %, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, kurkuma), jedlá sůl, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), cukr, kmín, zahušťovadlo: guma guar; barvivo: amoniakový karamel, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová; rozmarýn

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ LAKTÓZY

 

Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu.

 

 

PŘÍPRAVA:

V míse smícháme oba sáčky a přidáme 430 – 470 ml vlažné vody.

Elektrickým hnětačem nebo vařečkou v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.

Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

 

 

Výrobce:

Labeta, a.s. 

Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika  

100597

Parametry

energeticka_hodnota_kj
1430,000000
Energetická hodnota v kcal
337,000000
energeticka_hodnota_kcal
337,000000
tuky
1,100000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny
0,400000
sacharidy
76,000000
z_toho_cukry
1,700000
bílkoviny
4,400000
sůl
2,200000
vláknina
2,800000

Specifické reference

ean13
8594009163863

16 dalších produktů ve stejné kategorii: