Ochutnejte křehké cereální kroužky od Amaranth! Lehce narůžovělá barva dodává těmto cereálním kroužkům jemnou jahodovou chuť, která se lahodně spojuje se sytou jogurtovou chutí polevy a laskavce v posypových perličkách.
Chléb slunečnicový bez lepku 500g Labeta 536
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA SLUNEČNICOVÝ CHLÉB
Rádi pečete a hledáte prvotřídní čerstvost a kvalitu? Pak je speciální bezlepková směs na slunečnicový chléb pro vás tou správnou volbou. Příprava chleba je jednoduchá - stačí směs smíchat s vodou, nechat vykynout a upéct. A máte chutné pečivo ke snídani či k večeři!
Odměnou vám pak bude čerstvý zdravý vláčný křupavý chléb se slunečnicovými semínky, který ze směsi vytvoříte. Dopřejte své rodině kvalitní čerstvé pečivo nejen na víkend a vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta. Je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná i pro celiatiky.
Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.
Kromě slunečnicový chleba si můžete vyzkoušet upéct také domácí bagetky nebo jiné druhy domácího bezlepkového chleba, který máme v těchto provedeních: dýňový, světlý a tmavý chléb. Jestli máte naopak chuť na sladký zákusek, můžete si upéct třeba bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy od Labety.
SLOŽENÍ:
bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar; kmín, cukr, řepná vláknina, barvivo: amoniakový karamel; kyselina: kyselina citronová
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY
Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu.
PŘÍPRAVA:
Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Výrobce:
Labeta, a.s.
Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika
Parametry
- energeticka_hodnota_kj
- 1527,000000
- Energetická hodnota v kcal
- 361,000000
- energeticka_hodnota_kcal
- 361,000000
- tuky
- 5,100000
- z_toho_nasycene_mastne_kyseliny
- 0,800000
- sacharidy
- 72,000000
- z_toho_cukry
- 1,500000
- bílkoviny
- 5,100000
- sůl
- 1,800000
- vláknina
- 3,400000
Specifické reference
- ean13
- 8594009165102